35 jaar ervaring

Eigen showroom in Leidschendam

Persoonlijke service en vakmanschap

5 jaar garantie

Screens voor zonwering uit Leidschendam

Graag screens zoals zonwering voor buiten kopen bij een specialist  in de buurt van Leidschendam? Schakel dan de specialisten van Lameko Zonwering in voor een mooie screen! Screens zijn een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt jouw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. Als je ervoor kiest om een  ritsscreen te kopen ben je bovendien verzekerd dat het doek altijd mooi strak staat.

Bekijk het ruime assortiment screens bij ons in Leidschendam

Een van de voordelen is dat screens overdag goed zicht naar buiten geven, maar de inkijk naar binnen belemmeren. De standaarduitvoering van een screen kent een goede windvastheid, mede dankzij de verzwaarde onderlijst. Deze is verkrijgbaar met bandbediening, oogwindwerk (slingerstang) en elektrisch met schakelaar of handzender.

Een gepatenteerd windvast systeem

Indien je ervoor kiest de screen te voorzien van een gepatenteerd windvast systeem, Sunfix® (Sunmaster), geeft dit nog eens extra voordelen op het gebied van zonwering. Het doek waait niet meer op, het scherm is nog windvaster én heeft een langere levensduur. Sunfix® is als vergrendelsysteem toe te passen op alle typen zonwering screens en geleiders.

Een ritsscreen dat je bij ons komt kopen is altijd windvast

De zip- of ritsscreen is een uitvoering met een aan het doek gelaste ‘rits’. Deze rits loopt in een kunststof profiel en houdt het doek op zijn plaats. De voordelen zijn een verbeterde windvastheid ten opzichte van een standaard screen voor zonwering en een optische verbetering door het totaal opheffen van de doekspleten tussen doek en geleiders. Een zip- of ritsscreen is in alle standen windvast. De voordelen van een ritsscreen zijn:

  • Beschermt je interieur
  • Biedt privacy en zicht van binnen naar buiten
  • Compacte cassette en geleiders

Maak gebruik van onze montagedienst

Wil je jouw nieuw ritsscreen of andere screens voor buiten laten monteren door de professionals uit Leidschendam? Wij doen dit graag voor je met onze eigen montagedienst. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om alle zonwering screens deskundig te bevestigen. Ook schakel je ons in voor het bevestigen van elektrische rolluiken of zonneschermen. Is je luxaflex kapot en wil je deze laten repareren? Ook daarvoor kom je naar ons!

Bezoek onze showroom in Leidschendam

Als je een screen voor buiten wilt kopen kom je langs in onze showroom in Leidschendam of maak je een afspraak aan huis. Voor het maken van een afspraak bel je naar 070 – 320 17 89 of stuur je een e-mail naar info@lameko.nl. Natuurlijk kun je ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden van screens voor een optimale zonwering? Neem ook dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.