35 jaar ervaring

Eigen showroom in Leidschendam

Persoonlijke service en vakmanschap

5 jaar garantie

Buitenjaloezieën kopen doe je in Leidschendam

De buitenjaloezieën die je kunt kopen bij ons in Leidschendam vormen, zonder enige twijfel, de beste bescherming tegen binnenvallend zonlicht en warmte. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen rechtstreeks, maar zorgen er tegelijkertijd toch voor dat een ruimere doorkijk naar buiten mogelijk is. Lameko Zonwering heeft veel ervaring op het gebied van zonwering en geeft vijf jaar garantie op buitenzonwering.

De voordelen van de buitenjaloezieën die je kunt kopen bij ons in Leidschendam

Buitenjaloezieën kopen heeft meerdere voordelen. Zo heb je nooit meer last van een laagstaande zon of zijdelingse lichtinval. Voor computergebruikers is het belangrijk om te weten dat buitenjaloezieën ideaal zijn om ook het hinderlijke diffuus licht buiten te sluiten. Een ander voordeel is dat buitenjaloezieën helpen om, in alle jaargetijden, de binnentemperatuur optimaal te houden. In de zomer blijft het binnen koel en in de winter, maar ook ’s nachts werken de jaloezieën als een energiebesparend koudeschild. De voordelen van jaloezieën op een rij:

  • Optimale oplossing voor lichtregulering
  • Perfecte afdichting bij sluiting
  • Verzorgt extra beveiliging

Een uitgebreid assortiment bij dé specialist

Wil je overdag de zon buiten je huis houden of ben je op zoek naar gordijnen? Bij Lameko Zonwering in Leidschendam hebben wij nog meer producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben wij markiezen met een klassieke uitstraling, verschillende screens en ook knikarm zonneschermen voor aan jouw gevel. Wil je in de zomer insecten buiten de deur houden? Bekijk dan zeker onze deur- en raamhorren.

Kom langs in onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Leidschendam en bestel de jaloezieën die jij wilt. Wil je graag persoonlijk en deskundig advies? Neem dan telefonisch contact op via 070 – 320 17 89, kom ook dan langs in onze showroom of maak een afspraak bij jou thuis. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan op onze website of door het sturen van een e-mail naar info@lameko.nl.