35 jaar ervaring

Eigen showroom in Leidschendam

Persoonlijke service en vakmanschap

5 jaar garantie

Rolluiken uit onze showroom in Leidschendam

Als je elektrische rolluiken gaat kopen van onze winkel uit Leidschendam om niet meer uit bed te hoeven komen om het rolluik open of dicht te doen? Bekijk dan het ruime assortiment van Lameko Zonwering in Leidschendam. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van zonwering. Wij leveren rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitstekende en persoonlijke service.

Elektrische rolluiken kopen is dé oplossing voor te veel licht, kou en warmte

Ben je op zoek naar elektrische rolluiken die de zon en warmte buiten houden, maar tijdens de koude wintermaanden de warmte binnen houden? Schijnt de felle zon elke ochtend jouw slaapkamer in of staat er een lantaarnpaal vlak voor je raam waardoor er ’s nachts te veel licht binnenkomt? Dan is het kopen van elektrische rolluiken de perfecte oplossing! Met een druk op de knop bedien je de deze omhoog of omlaag.

Rolluiken zijn multifunctioneel

Welk type je ook wilt kopen of om welke reden je ook voor een rolluik gaat: de modellen die wij verkopen in onze showroom in Leidschendam zijn altijd multifunctioneel. Waar de een elektrische rolluiken wilt kopen vanwege de inbraakvertragende eigenschappen, dienen deze bij de ander perfect als zonwering. Daarnaast hebben mensen die nachtdiensten draaien baat bij een rolluik als verduisteringsmiddel in combinatie met de geluidsisolerende eigenschappen van het pantser. De voordelen van een rolluik op een rij:

  • Beschermt tegen zonnestraling
  • Vergroot je privacy
  • Isolerend
  • Inbraakvertragend
  • Diverse systemen verkrijgbaar

Laat het vervelende licht buiten de deur

Wanneer de zon vol je kamer in schijnt of je kamer niet donker genoeg wordt vanwege ander licht van buitenaf, dan kan dat erg vervelend zijn. Bij Lameko Zonwering in Leidschendam helpen wij graag het licht dat voor jou vervelend is buiten de deur te houden. Denk hierbij aan verduisterende gordijnen of screens voor buiten. Zit je in de zomer graag buiten op je terras in de schaduw? Bekijk dan zeker onze knikarm zonneschermen.

Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden

Wil je graag goede elektrische rolluiken kopen voor bij jou thuis, kom dan langs in onze winkel in Leidschendam. Bekijk direct online ons assortiment en vraag een offerte aan. Dit doe je eenvoudig online of door het sturen van een e-mail naar info@lameko.nl. Wil je graag een afspraak aan huis maken? Wij komen graag bij jou langs. Bel naar 070 – 320 17 89 en we plannen een afspraak.