35 jaar ervaring

Kwaliteit

Service

Garantie

Rol- en vouwgordijnen

Ben je op zoek naar mooie verduisterende gordijnen van hoogwaardige kwaliteit? Kom dan eens langs bij Lameko Zonwering in Leidschendam. Kies voor onze elektrische vouwgordijnen of ga voor een verduisterend rolgordijn van VELUX. Het leveren van goede kwaliteit en een persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij een eigen montagedienst waar je gebruik van kunt maken.

Diverse verduisterende gordijnen voor jouw huis

Ben je op zoek naar verduisterende gordijnen? Dan wil je natuurlijk mooie, op maat gemaakte gordijnen. Wil je graag een verduisterend rolgordijn van VELUX of heb je liever elektrische vouwgordijnen? In onze collectie heb je een ruime keuze verduisterende gordijnen. Ook wanneer je op zoek bent naar een ander soort gordijnen kun je bij ons terecht. Zo hebben wij plisségordijnen, maar ook rolluiken en verschillende jaloezieën. Kies je favoriete verduisterende gordijnen uit ons assortiment en ervaar de voordelen:

  • Zowel rol- als vouwgordijnen worden standaard uitgevoerd met kettingbediening, elektrisch is ook mogelijk
  • Voering bij de vouwgordijnen

VELUX verduisterend rolgordijn

Een verduisterend rolgordijn, bijvoorbeeld van het merk VELUX, is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Dat komt mede omdat deze inzetbaar is op vele plaatsen in je huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd en van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede. In onze collectie heb je een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Een VELUX verduisterend rolgordijn is elegant en makkelijk te monteren en zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

Elektrische vouwgordijnen van het hoogste niveau

Elektrische vouwgordijnen zijn eigentijds chique. Vouwgordijnen hebben een ongeëvenaarde elegantie, schitterende stoffen en zijn afgewerkt op het hoogste niveau, dit alles gebeurt natuurlijk met oog voor detail. Of je nu op zoek bent naar elektrische vouwgordijnen of gordijnen met baleinen voor een moderne en strakke uitstraling; wij hebben het allemaal! Ook wanneer je op zoek bent naar een vouwgordijn met een meer romantische uitstraling. De stof van vouwgordijnen is eenvoudig te wassen dankzij de klittenbandconstructie die eenvoudig te verwijderen is. Met een vouwgordijn haal je haute couture in huis.

Maak snel een afspraak voor je nieuwe verduisterende gordijnen

Wil je graag een verduisterend rolgordijn van VELUX of een van onze elektrische vouwgordijnen voor in je huis? Kom dan langs in onze showroom in Leidschendam of bel naar 070 – 320 17 89 om een afspraak te maken bij jou thuis. Heb je je keuze gemaakt? Vraag een offerte aan op onze website of stuur een e-mail naar info@lameko.nl.

Profiteer van de Sunmaster Meesterdeal:

bij aanschaf van een Suneye knikarmscherm een gratis motor met afstandsbediening t.w.v. € 475,00

actie loopt t/m 30 juni 2018

 *Vraag naar onze voorwaarden

35 jaar ervaring

Kwaliteit

Service

Garantie