35 jaar ervaring

Eigen showroom in Leidschendam

Persoonlijke service en vakmanschap

5 jaar garantie

Plisségordijnen kopen bij ons in Leidschendam

Bij Lameko Zonwering in Leidschendam kies je uit een uitgebreid assortiment Plisségordijnen. Onze Plissécollectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modieuze tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in jouw interieur teweegbrengt.

Verschillende mogelijkheden op het gebied van plisségordijnen

Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk, zoals het top-down/bottom-up en de day/night uitvoering, dat een combinatieplissé van verschillende stoffen is. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof. De gemetalliseerde achterkant van de Verosol® plissés zorgen voor een extra warmte- en lichtwering.

De voordelen van plisségordijnen

De dupli- of duoplissé heeft een honingraatvormige structuur en is eigenlijk een ‘dubbele uitvoering’ van de plissé. De dupli of duo plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling. Kortom: in iedere leefruimte kun je met de plissécollectie nuances aanbrengen en jouw eigen sfeer creëren. Het gebruik van plisségordijnen heeft bovendien deze voordelen:

  • Bediening door middel van koord, ketting, handgreep of elektrisch mogelijk
  • Duo- of dupli plissé is extra isolerend
  • Diverse uitvoeringen

Neem contact op voor deskundig advies

Heb je interesse in mooie plisségordijnen of een van onze andere producten zoals jaloezieën? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Leidschendam en ontvang deskundig advies van onze professionals of een vrijblijvende offerte. Wij kunnen ook bij je thuis langskomen voor persoonlijk advies. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070 – 320 17 89 of stuur een e-mail naar info@lameko.nl. Ook heb je de mogelijkheid om een offerte via de mail aan te vragen.