35 jaar ervaring

Kwaliteit

Service

Garantie

Horren

Houdt alle ongewenste insecten buiten de deur met speciaal op maat gemaakte horren. Iedereen is gek op de zomer, alleen zijn de insecten vaak een ongewenste bijkomstigheid. Met een goede vliegenhor zet je je raam of deur open zonder dat er vervelende insecten naar binnen vliegen. Bij Lameko Zonwering in Leidschendam koop je al de horren die je nodig hebt. Van raamhor tot hordeur op maat, wij hebben het allemaal. Laat de zomer maar komen!

Horren zorgen voor een insectvrije woning

Het zonlicht kleurt de omgeving, de temperaturen zijn aangenaam en de natuur in beweging. In één woord: heerlijk! Maar ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren en in onze slaapkamers. Met op maat gemaakte horren houd je ze eenvoudig buitenshuis! Voor elke openslaand raam of deur hebben wij een oplossing: rolhorren, plisséraamhorren, rolhordeuren of plisséhordeuren voor binnen of buiten. Wil je een hordeur, raamhor of een van onze andere horren op maat laten maken? Geef dan je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Onze horren in een oogopslag:

  • Bescherming tegen insecten
  • Voor ieder raam of deur
  • Verschillende profiel- en gaaskleuren

Zorg voor een prettig binnenklimaat

Een insectvrije woning met behulp van een raamhor en hordeur op maat zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van het prachtige weer. Met een vliegenhor blijven de insecten buiten en komt de frisse lucht naar binnen. In de zomer geniet je optimaal van het heerlijke weer en de warme zon, maar je wilt natuurlijk wel dat je woning koel blijft. Met de hulp van Lameko Zonwering gaat dit zeker lukken! Hiervoor hebben wij onder andere de volgende producten:

Breng een bezoek aan onze showroom in Leidschendam

Wil je graag een woning zonder insecten? Kom dan langs in onze showroom in Leidschendam en koop je vliegenhor. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wil je een hordeur op maat laten maken? Bezoek ook dan onze showroom in Leidschendam of neem contact met ons op. Bel naar 070 – 320 17 89 of stuur een e-mail naar info@lameko.nl en vertel ons jouw wensen. Ben je benieuwd naar de prijs van een vliegenhor en het laten plaatsen ervan door onze eigen montagedienst? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Profiteer van de Sunmaster Meesterdeal:

bij aanschaf van een Suneye knikarmscherm een gratis motor met afstandsbediening t.w.v. € 475,00

actie loopt t/m 30 juni 2018

 *Vraag naar onze voorwaarden