Skip to content

Veel gestelde vragen

De prijs van ieder product is afhankelijk van de maat. Om een indicatie te geven van een prijs hebben we een indicatie van een maat nodig. 

Wij verzoeken u om het contact formulier in te vullen.

Als u de zon buiten wilt houden, en uw woning koel, dan adviseren wij buitenzonwering. U weert de zon voor het uw huis in kan komen.

Afhankelijk van de situatie kunnen we u een advies geven. Als u naar onze showroom komt kunnen we u enkele voorbeelden laten zien.

Een screen is een verticaal scherm dat vlak voor uw raam hangt. Door de doorzichtige stof kunt u tevens naar buiten kijken. Het heeft een mooie, strakke en moderne uitstraling. In bepaalde situaties is er geen plaats voor de uitval van een zonnescherm. Dan is een screen een mooie optie.

Een uitvalscherm heeft geleiders naast het scherm in verticale lijn tegen de gevel. Dit type scherm wordt
vaak gebruikt op een balkon of ramen waarbij niet onderdoor gelopen kan worden.

Een knikarmscherm heeft twee “knikarmen” onder het doek. Hierdoor kunt u onder het scherm doorlopen wat nodig is op een terras.

Wij komen graag bij u opmeten.
Op het moment dat u besloten heeft bij ons uw product aan te schaffen en u wilt het ook door ons laten monteren komen we eerst bij u langs om te meten. U loopt dan geen risico op een verkeerde maat.