Screens

 

Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen.

De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.

De standaard uitvoering van een screen kent een goede windvastheid, mede dankzij de verzwaarde onderlijst. De standaard screen is verkrijgbaar met bandbediening, oogwindwerk (slingerstang) en elektrisch met schakelaar of handzender.

Indien u ervoor kiest de screen te voorzien van een gepatenteerd windvast systeem, Sunfix® (Sunmaster), geeft dit nog eens extra voordelen; het doek waait niet meer op, het scherm is nog windvaster én heeft een langere levensduur. Sunfix® is als vergrendelsysteem toe te passen op alle typen screens en geleiders.

De Zip- of ritsscreen is een uitvoering met een aan het doek gelaste ‘rits’. Deze rits loopt in een kunststof profiel en houdt het doek op zijn plaats. De voordelen zijn een verbeterde windvastheid ten opzichte van een standaard screen en een optische verbetering door het totaal opheffen van de doekspleten tussen doek en geleiders. Een Zip- of ritsscreen is in alle standen windvast.

 

In een oogopslag

– Beschermen uw interieur
– Biedt privacy en zicht van binnen naar buiten
– Compacte cassette en geleiders