Jaloezieën

 

Jaloezieën-horizontaal

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de functionele wereld heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Aluminium of de trend: hout, met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen doet de hedendaagse horizontale jaloezie recht aan de naam: raamdecoratie.

Standaard wordt de jaloezie uitgevoerd met trekkoord en een kunststof kantelstang voor 16 en 25 mm jaloezieën en voor 35 en 50  jaloezieën een tuimelkoord.

Speciaal voor kunststof ramen en deuren kunt u kiezen voor het Perfect Fit Systeem. Dit systeem voorkomt dat er in uw kunststof kozijn geboord moet worden.

 

In een oogopslag

– Verkrijgbaar in 16, 25, 35 en 50 mm.
– Meer dan 250 verschillende kleuren en prints.
– Bediening door trekkoord/tuimelstang, trek- en tuimelkoord, elektrisch.

 

 Jaloezieën-verticaal

Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie, in ieder interieur, voor de ‘finishing touch’.

De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals bijvoorbeeld schuifpuien maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen.

 

In een oogopslag

– Materiaal: stof, kunststof of aluminium
– Bediening door koord en ketting of elektrisch
– Verkrijgbaar in 50, 70, 89 en 127 mm

Profiteer van de Sunmaster Meesterdeal:

bij aanschaf van een Suneye knikarmscherm een gratis motor met afstandsbediening t.w.v. € 475,00

actie loopt t/m 30 juni 2018

 *Vraag naar onze voorwaarden